050 3013238
firma@falk.fi

Böri va på slute åv maj 2012

Hej!

E ji tan 29 maj ida å he betyder att endast 2 dagar na meijr baket ida så je e juni å ja  he betyder å he att såmarin no böri va jer om enn e int je så riktit varmt enn men he ha no faktist vuri na lete varman i hälgen så vetja e komber…

Sedan sist så ha ja tå vuri på sååndom tv avslutning som ja skriva om seinast å ja he va riktit toppen bra mat tär om enn sjölv åt pizza men iallafall så komber no att ska far tiid na meijr i såmar tå nain gang… he va osdajin he händ på kveeldin torsdajin så händ e int direkt na va ti mommos på dajin å baket he händ e int na att tal om å sedan tå fridajin så händer e int direkt na på dajin int mot kveeldin så var e att fa mot Susannas å me hon spenderas heila hälgen å ja enda tärt åmmåros me hon enn…

lödajin så var e att fa mot Närpes å tär komber heila hälgen att spenderas enda fråån löda da ti sein måndaskveeld e heijm strax föri kl 12 på natten å tå händer e int så mytchi..

Men i Närpes tå så vort e att bo(såv) elo va man ska säg å rästen dä vä Susannas föräldrar å ja ha va härlit å träffa na folk osv.. måndajin vort e tå 60-års firas åv Susannas papp å he börja lungt me bara nain einstaka men tå vort kveeldin så kan man kort säg ”all kom på sama gang” om man säger e kort å ja baket he lete kort tagas m.m å baket he att packihop å far mot Vasa å ja jer je vi nöög tå å he e reijj tisda kveeld så hälgen komber säkert fort på honje vekon..

He va allt kort va som ha händ na bilder komber säkert att dyck upp jer na seinan i vekon elo na så hald koll ett na tåli..

 

/Falkjtin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *