050 3013238
firma@falk.fi

En veko je uvi å en ny böri å he e vappen ida…

Hej!

Ni komber att få ett lete annorlunda inlägg jer nöög förs så komber ja int alls direkt att ta upp na va som ha händ utan bara na kort så ska blogg på e lete anna sätt nöög om man säger som så…

Men iallafall så seinast veko så a vuri me Golle <3 fråån tosdajin å frammåt å sedan så vi ha jort en heil deil bla vuri å teijji bilder enda ti sååndom å en da ti replot å Norra vallgrund å ja sååndom bildren komber ni att få jer på heijmsiidon rätt snart elo ja e komber att kom vinter/vår 2012 bilder så att e var lete meijr specifikt he tå å ja sedan så komber e na seinan no bildren fråån replot å norra vallgrund å men kanske int direkt men ni var hald utkick ett nya bilder tå om säger som så…

Jer två bilder fråån sååndom.

 

/Falktjin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *