050 3013238
firma@falk.fi

Höstin rullar på me bla Sååndom tv..

Hej!

Höstin rullar som sagt frammåt nöög heila tiidin å sååndom tvs sändningar fö oktober 2011 je uvi endast en repris sändning på tisdajin kl 19:00 je åter na meijr heje åre å baket he så gar e 3 vekor tärt nästa sändning som je tan 6 november kl 18:30 å baket he rullar e på tå enda ti våren 2012 osv osv meirj om sååndom tv kan dö skåd på www.sundomtv.fi å tär finns e å en blogg undi sundomtv.fi/aktuellt/ så tär finns bla kommande program å seinast program samt ar saker som häder inom sååndom tv som je na att tal om åt världen.

Sedan så anna som händer nöög i höst je att saandom.net byggs om na smått men he drar ut minstone ti nyår om int länger föri  e var na förändringar på siidon så ni får pust ut enn om ni trodd na anna.. sundom24.fi så je nöög meijr sååndoms portal me nyheijter,blogg,forum,e-post m.m så he löns att jär e besök tär…

Vidäre så finns e å ar saker som händer men int na som tas upp jer men iallafall så ni ska få in nager besökvärda länkar jer…

Sundom24.fi
Sundom24.fis Blogg
Sundom24.fis Forum
Sundom24.fis E-post

Saandom.net

Sundomtv.fi
Sundomtv.fi Aktuellt/Blogg

Syöta Susanna <3 Golle mett

/Falktjin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *