050 3013238
firma@falk.fi

Böri ga meijr å meijr mot höst m.m

Hej!
E je sista veckon i augusti nöög å he betyder att e je villaåvslutning nöög ti hälgen så var fö miin deil å säkert fö fleijr ar å att far ti skären uvi honje hälgen men säkert var e no int sista hälgen heje men iallafall så men sista hälgen i augusti je e oberoend så men sedan så var e ju meijr å meijr som händer å nöög fram uvi.. hälgen bakit så böri ju sååndom tv me sändningan fö höstin 2010 alltså på såndajin 5 september kl 18:30 je he å tå var e ju he varannin vecko m.m

Fö egen deil så je he påväg mot he betär tå ja a skaffa ny bil å att allt anna böri reijd upp se m.m så får hoppas att allt komber att ga bra me allt å att e ska fortsätt att ga mot he betär så int na komber att skiit se na meijr…

/Falktjin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *