050 3013238
firma@falk.fi

Sista natten föri man reijser…

Hej!

E ja sista natten nöög tå föri ja reijser bort en nager dagar å tar lete semester om man kan säg så… janå iallafall så tar ja ledigt fråån saandom.net å sundom.nu rästen åv veckon endast hanje bloggin komber att uppdaters undi rästen åv veckon saandom.net å sundom.nu så tar ja åter uvi ti 100% på måndajin å tå ska en junomgang järas åv att allt a gaji bra medan ja a vuri bort lete… har personer som skäijter driftin åv saandom.net å sundom.nu medan ja je bort så allt ska boda rull på som vanligt hoppas ja… om int e funkar så skick på e-mail webmaster@saandom.net elo steve.mattsson@hotmail.com.

He om he nöög så halder ja på å fixar datorin fö reijson ska ha me min bärbara dator å mokkul(3g) så ja komber att va online no en deil säkert fast ja e på semester men ja ska bara chatt å jär minimalt på internet, e ja inlogga så betyder int he att ja e annträffbar för datorin kan va igang bara fö att stream musik elo skååda nain film elo na…

Ha e bra nöög så dycker e no upp na inlägg jer åmmros nain gang…

/Falktjin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *